e
Banner

Etiketler: proje lojistiği



Ulustrans enerjisini üç koldan artıracak



Enerji lojistiğinde yaygın global ağı, güçlü altyapısı ve referansları ile markalaşan Ulustrans, yenilenebilir enerji projelerinde başarılı operasyonlarını sürdürürken, yeni fırsatları da en etkin şekilde değerlendiriyor.





WWPC üyesi Smart, proje lojistiğinde başarıyı garantiliyor



Smart Logistics, proje lojistiğinde A’dan Z’ye hizmetlerinin yanı sıra global network ağının yarattığı güçle de başarıya uzanıyor. Bünyesinde sadece proje taşımacılığı hizmeti sunan profesyonelleri barındıran WWPC’ye (World Wide Project Consortium) üye olan şirket, zor pazarlardaki varlığıyla gelecek beş yılda iddialı bir büyüme hedefliyor.





Proje lojistiği yatırımlarla Türkiye'de güvenli liman olacak



Ağır yük ve proje lojistiğinin tüm aktörleri 13-15 Kasım tarihleri arasında İstanbul düzenlenen Breakbulk Türkiye Konferansı’nda buluştu.





DSV, Seatainers’ı yutarak proje lojistiğinde güçleniyor


Yayın: 20-02-2013
Kategori: Lojistik

Proje lojistiği alanında önemli bir satın alma DSV’den geldi. Danimarkalı Seatainers Grubu'nu alan DSV satış rakamını açıklamıyor.




EMS Lojistik ile TAN Lojistik gümrüklemede işbirliği yaptı



Türkiye genelinde 32 şube 157 personel ile gümrükleme ve acente hizmetleri veren TAN Lojistik ile uluslararası nakliye firmalarından EMS Lojistik işbirliği anlaşması imzaladı. Anlaşması çerçevesinde EMS Lojistik’in yurt içindeki tüm gümrükleme hizmetleri TAN Lojistik tarafından verilecek.





DSV Türkiye CFO’su Aykut Karataş: 2013’te proje taşımacılığı hızlanacak



Türkiye’de 2001 yılından beri faaliyet gösteren DSV Türkiye’nin CFO’su Aykut Karataş, özellikle bu yılın ikinci yarısı için pozitif düşündüğünü dile getirirken, 2013'te yatırımların artacağını, yatırım malı taşımacılığı ve proje taşımacılığının hız kazanacağını söyledi.




Proje ve ağır yük taşımacılığına AB standardı


Yayın: 30-05-2015
Kategori: Lojistik

UND, Avrupa'daki örnekleri inceledi ve bakanlığa sunmak üzere ‘Ağır ve Havaleli Yüklerin Taşınmasına İlişkin Yönetmelik’ taslağı hazırladı…  




Turgut Erkeskin: Türkiye proje lojistiği için tercih ediliyor


Yayın: 17-02-2016

Turgut Erkeskin / UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı




Arkas Lojistik mega projeleri taşıyor


Yayın: 19-02-2016
Kategori: Lojistik

Türkiye'nin süregelen Mega Projeleri arasında yer alan TANAP ve 3. Köprü için taşımalar gerçekleştiren Arkas Lojstik, proje ve ağır yük lojistiği hizmetleri kapsamında ayrıca Türkmenistan ve Libya'ya enerji santralı ekipmanları da taşıdı. 




Sabay projedeki operasyonlarını 4 kıtaya yaydı


Yayın: 25-02-2016
Kategori: Lojistik

Proje taşımacılığının iş hacimleri içinde %30’luk bir paya sahip olduğunu belirten Sabay Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aymen, geçtiğimiz süreçte Amerika’dan rüzgar türbini, Çin’den fabrika ekipmanı ve otomobil, Almanya’dan fabrika taşıması yaparken, Afrika’ya ise prefabrik ev taşıdıklarını söyledi.